Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

25 V. SYNTTÄRIARVONNAN SÄÄNNÖT

 

1 JÄRJESTÄJÄ
Kampanjan (arvonnan) järjestää Myyrmäen Hammaslääkäriasema/Tzank Oy, Iskoskuja 3 C 115, 01600 Vantaa (jäljempänä “Järjestäjä”).

2 OSALLISTUMISEHDOT
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Alle 15-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.

3 OSALLISTUMINEN
Kampanjaan osallistutaan varaamalla hammaslääkäri- tai suuhygienistiaika Myyrmäen Hammaslääkäriaseman esittelypisteellä kauppakeskus Myyrmannissa 4.-5.10.2019 tai Myyrmäen Hammaslääkäriaseman vastaanotolla kauppakeskus Myyrmannin 3. kerroksessa 5.10.2019. Internetissä tehdyt ajanvaraukset eivät osallistu arvontaan. Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan kampanjan sääntöjä.

4 ARVONNAN SUORITTAMINEN
Arvonta suoritetaan keskiviikkona 9.10.2019 kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

5 PALKINNOT
Osallistujien kesken arvotaan Oral B Genius -sähköhammasharja. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on noudettavissa henkilökohtaisesti Myyrmäen Hammaslääkäriasemalta sen aukioloaikoina. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

6 HENKILÖTIEDOT
Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7 ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

8 MUUT EHDOT
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Vantaalla 4.10.2019

Myyrmäen Hammaslääkäriasema