Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

Huolehdi itsesi ja henkilöstösi hyvinvoinnista tarjoamalla mahdollisuus työpaikkahammashoitoon, se on kustannustehokasta palkitsemista. Huolellinen kotihoito sekä hampaiden ja suun kunnon säännöllinen tarkastus ovat parasta hammashuoltoa. Työpaikkahammashuolto on työnantajalle verotuksessa vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etuus. Työntekijän vuosittaiset hammashoidon kustannukset yhtiö voi maksaa kokonaan tai osittain, kustannuksia pienentää perushammashoidosta saatava sairausvakuutuksen Kela-korvaus.

Tarjoamme kaiken tarvittavan yleishammashoidon sekä monet erikoishammashoidon palvelut kokonaisvaltaisesti ja yhdestä paikasta. Oma hammaslääkäri ja suuhygienisti kutsuvat sinut ja työntekijäsi vastaanotollemme yksilöllisen hoitotarpeen mukaan. Asiakkaanamme saatte kuuntelevaa ja huolehtivaa hammashoitoa ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Olemme mm. HOK-Elannon sairauskassan sopimushammaslääkäriasema.

Sovimme työpaikkahammashuoltopalvelujen laajuuden ja hoidon järjestelyt kanssasi joustavasti ja yrityskohtaisesti. Teemme kanssasi kirjallisen sopimuksen palveluiden toteuttamisesta ja neuvomme verottoman työpaikkahammashuoltoedun edellytyksistä.

Räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva työpaikkahammashoito. Ole yhteydessä vastaanotollemme tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Anna meidän huolehtia sinun ja työntekijöidesi suun terveydestä!

3 + 3 =