Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

Mikä on palveluseteli?
Palveluseteli on maksusitoumus, jonka hyvinvointialue on myöntänyt asukkaalleen sosiaali- ja terveyspalvelujen ostamiseen.

Myyrmäen Hammaslääkäriasemalle voit tulla hoitoon Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon myöntämällä palvelusetelillä. Palveluseteli on henkilökohtainen, ja voit ostaa palvelusetelillä vain siinä määriteltyä hammashoitoa. Saatuasi palvelusetelin voit itse valita yksityisen hammaslääkäriaseman Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hyväksymistä palveluntuottajista. Palse.fi-sivustolta löytyvät ajantasaiset palveluntuottajien tiedot hintoineen, palvelusetelisi arvo ja voimassaoloaika.

Miten varaan ajan?
Ajanvarauksen voit tehdä nettiajanvarauksessamme tai puhelimitse p. 09 530 8980 (ma-pe klo 8–20). Mainitsethan puhelun alussa, että sinulla on palveluseteli, kerro palvelusetelin numero ja tuottajan varmennekoodi.

Ajanvarauksen voit tehdä myös netissä. Valitse ensin Vantaan ja Keravan suun terveydenhuollon palveluseteli ja sen jälkeen palvelu, johon palveluseteli on myönnetty. Kirjoita vahvistusvaiheessa Lisätietoja-kenttään palvelusetelin numero ja tuottajan varmennekoodi.

Kun tulet vastaanotolle, ota mukaasi palvelusetelitiedot ja mahdolliset muut palveluseteliin liittyvät potilastiedot. Hoitosuunnitelma ja hammashoitolassa otetut röntgenkuvat siirtyvät meille sähköisesti. Koko leukojen röntgenkuva (OPTG) sinun tulee itse pyytää HUS:sta.

Miten siirrän tai perun ajan?
Varatun ajan voi siirtää tai perua vain puhelimitse p. 09 530 8980 (ma-pe klo 8–20). Ajan peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomasta poisjäännistä tai saman päivän aikana perutusta varauksesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu, jota ei voi maksaa palvelusetelillä.

Mitä hammashoito palvelusetelillä maksaa?
Palveluseteli kattaa osan hoitokustannuksista. Omavastuuosuus muodostuu palvelun kokonaishinnan ja palvelusetelin arvon erotuksesta. Omavastuuosuus vaihtelee palvelusetelityypistä ja toimenpiteestä riippuen. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon palveluseteli kattaa keskimäärin hieman alle puolet toimenpiteen hinnasta: Esimerkiksi lohkeamapalvelusetelin arvo on 101,30 euroa ja toimenpiteen kokonaishinta on 207,50 euroa, jolloin omavastuuhinnaksi jää 106,20 euroa.

Omavastuuosuus maksetaan Myyrmäen Hammaslääkäriasemalla käynnin yhteydessä, maksutapoja ovat yleisimmät pankki- ja luottokortit (ei American Express tai Diners Club) ja käteinen. Palvelusetelihoidosta ei veloiteta klinikka- ja Kanta-maksua. Omavastuuosuudesta ei saa Kela-korvausta, eikä se kartuta terveydenhuollon maksukattoa.

Osoite

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kauppakeskus Myyrmanni, 3. krs

09 530 8980
ma-to: 8–20
pe: 8–14 (ajanvaraus 8–20)
la: sopimuksen mukaan
toimisto [at] myyrmaenhammaslaakariasema.fi