Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

Yhteystiedot

 

Myyrmäen Hammaslääkäriasema on suomalainen yksityinen hammaslääkäriasema. Palvelemme maanantaista torstaihin 8–20 ja perjantaisin 8–14, lauantaisin sopimuksen mukaan. Ajanvaraus puhelimitse numerossa 09 530 8980 (ma–pe klo 8–20) tai nettiajanvarauksella.

Internetissä varattua aikaa voi muuttaa vain soittamalla vastaanotollemme aukioloaikoinamme 09 530 8980. Aikojen peruutukset puhelimitse viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomasta poisjäännistä tai saman päivän aikana perutusta varauksesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Sijaitsemme Länsi-Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin pohjoispäädyssä 3. kerroksessa osoitteessa Iskoskuja 3, 01600 Vantaa. Sisäänkäynti kauppakeskuksesta tai Paalutorin puolelta M-rapusta. Kauppakeskuksessa pysäköinti on ilmaista 2 h (muista parkkikiekko).

Saavut meille helposti myös julkisilla kulkuvälineillä: 100 metrin päähän Myyrmäen asemalle P- ja I-junilla, busseilla 30 ja 37 Kampista, Vihdin suunnasta Kalajärveltä busseilla 375 ja 375V, Elielinaukiolta bussilla 415N tai runkolinjoilla 300 ja 400, Itä-Helsingistä runkolinjalla 560, Espoon keskuksesta bussilla 565, Leppävaarasta ja Keilaniemestä bussilla 555 sekä useilla Vantaan sisäisen liikenteen vuoroilla.

Tietosuoja

Meille Myyrmäen Hammaslääkäriasemalla tietosuoja-asiat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja käsittelemme henkilötietoja erityistä huolellisuutta noudattaen. Voit tutustua tarkemmin toimintatapoihimme ja tietosuojaselosteisiin tästä linkistä.

Omavalvontasuunnitelma

Omavalvontasuunnitelmalla tarkoitetaan palvelujen laadun ja asiakasturvallisuuden varmistamiseksi ja parantamiseksi suunniteltujen menettelytapojen kuvausta ja siinä käytettäviä asiakirjoja. Alla oleva omavalvontasuunnitelmamme sisältää tietoja muun muassa siitä, miten toteutamme palveluitamme laadukkaasti ja turvallisesti, sekä miten valvomme niiden toteutumista arvojemme mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelma

Suojatun viestin lähettäminen

Jos haluat lähettää meille sähköisesti henkilö- tai potilastietoja tai asiasi on muutoin arkaluontoinen, käytä silloin tietoturvallista suojattua viestipalveluamme. Täytä alla olevan painikkeen takaa löytyvän lomakkeen tiedot, käsittelemme viestisi muutaman arkipäivän kuluessa.

Ajan siirrot ja peruutukset vain puhelimitse p. 09 530 8980.

Potilastietojen luovutus

Potilasasiakirjat luovutetaan vain kirjallista pyyntöä vastaan. Jos tiedot noudetaan vastaanotoltamme, täytä alla olevan painikkeen takaa avautuva lomake.

Jos haluat, että tiedot toimitetaan sinulle postitse, soita vastaanotollemme p. 09 530 8980. Potilastiedot voidaan lähettää kirjattuna kirjeenä henkilökohtaisesti postista noudettaviksi, jolloin lähetyksestä laskutetaan 20 euroa.

Osoite

Hyvä tietää

Kun tulet ensimmäistä kertaa vastaanotolle, ole hyvä ja täytä odotustilasta löytyvä esitietolomake. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, henkilökuntamme kutsuu sinut oikeaan hoitohuoneeseen.

Muista ottaa KELA-korttisi mukaan vastaanotolle saadaksesi KELA-suorakorvauksen.

Olemme HOK-Elannon sairauskassan sopimushammaslääkäriasema.

Saapuminen autolla: kauppakeskus Myyrmannin parkkihallissa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Saapuminen junalla: P- ja I-junilla Myyrmäen asemalle 100 metrin päähän

Saapuminen bussilla: Myyrmäen asemalle 100 metrin päähän Kampista linja 39, Elielinaukiolta 411, Itä-Helsingistä 560, Espoon keskuksesta 565, Leppävaarasta 510 ja 510B sekä useat Vantaan sisäiset vuorot.

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kauppakeskus Myyrmanni, 3. krs

09 530 8980
ma–to: 8–20
pe: 8–14
la: sopimuksen mukaan
toimisto [at] myyrmaenhammaslaakariasema.fi
Ajan siirrot ja peruutukset vain puhelimitse.