Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

FACEBOOK- JA INSTAGRAM-ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

 

1 JÄRJESTÄJÄ
Kampanjan (arvonnan) järjestää Myyrmäen Hammaslääkäriasema/Tzank Oy, Iskoskuja 3 C 115, 01600 Vantaa (jäljempänä “Järjestäjä”). Tämä kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä.

2 OSALLISTUMISEHDOT
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.

3 OSALLISTUMINEN
Kampanjaan osallistutaan kommentoimalla julkaisua kampanjassa kerrottuun määräpäivään ja kellonaikaan mennessä. Osallistuminen kampanjaan ei velvoita tykkäämään Myyrmäen Hammaslääkäriaseman Facebook- tai Instagram-sivustosta.

4 ARVONNAN SUORITTAMINEN
Arvonta suoritetaan kampanjassa kerrottuna päivänä kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

5 PALKINNOT
Osallistujien kesken arvotaan kampanjajulkaisussa mainittu tai vastaava palkinto. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on noudettavissa henkilökohtaisesti Myyrmäen Hammaslääkäriasemalta sen aukioloaikoina. Voittajille ilmoitetaan voitosta sekä Facebookissa ja Instagramissa kampanjajulkaisun yhteydessä että henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä, jos toiminto on käytössä. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

6 HENKILÖTIEDOT
Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta ne jäävät näkymään julkisesti kampanjajulkaisun yhteyteen.

7 ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

8 MUUT EHDOT
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Vantaalla 25.2.2022