Ajanvaraus 09 530 8980 (ma-pe 8–20)

Hampaiden valkaisu suuhygienisteillämme on tehokasta ja turvallista. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja terveydentila huomioiden. Valkaisutulos on myös yksilöllinen ja sen säilyttäminen vaatii ylläpitohoitoa.

Kahden ensimmäisen tunnin aikana valkaisun jälkeen on vältettävä kaikkea syömistä, vettä voi tarvittaessa juoda. Seuraavan kahden vuorokauden ajan on hyvä välttää tupakointia, värjääviä ja happamia ruoka-aineita. Hampaiden paikat tai kruunut eivät vaalene valkaisun yhteydessä, mutta ne voi uusia hammaslääkärillä kaksi viikkoa valkaisun jälkeen. Valkaisuja ei suositella alaikäisille, raskaana oleville tai imettäville.

Valkaisua varten hampaiston tulee olla hoidettu ja ikenien terveet. Varaa aika ilmaiseen valkaisukonsultaatioon (10 min) suuhygienistillemme, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan valkaisuhoidon. Konsultaatio sisältää suun ja hampaiden terveystarkastuksen, jolla kartoitetaan tarve mahdolliselle hammaskiven poistolle tai hammaslääkärikäynnille.


VASTAANOTTOVALKAISUT

Vastaanotollamme on käytössä uuteen teknologiaan perustuva hellävarainen, vihlomaton ja nopea BlancOne® –valkaisumenetelmä, jossa valkaisuaine aktivoidaan Arcus-valolampulla. Lue lisää osoitteessa blancone.fi.

BlancOne® CLICK –kevytvalkaisu (15 min)
Täydellinen vaihtoehto, kun haluat nopean hampaiden kirkastuksen esimerkiksi juhlia varten. Valkaisu voidaan tehdä erillisellä käynnillä tai hammaskiven poiston yhteydessä ja se voidaan toistaa 4 kertaa vuodessa.
Hinta 120 € erillisenä toimenpiteenä, 75 € hammaskiven poiston yhteydessä.

BlancOne® ULTRA+ –tehovalkaisu (30 min)

Vastaanotollamme uusi ja tehokas hampaidenvalkaisu, joka sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun halutaan kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos. Käytettävä valkaisuaine on vetyperoksidipitoisuudelta muita BlancOne®-valkaisuja voimakkaampi, jonka vuoksi ikenet ja pehmytkudokset suojataan huolellisesti valkaisun ajaksi.
Hinta 299 €.


VASTAANOTTOVALKAISUN YLLÄPITÄMINEN JA KOTIVALKAISUT

Saavutettua valkaisutulosta on ylläpidettävä hyvällä suuhygienialla. Valkaisuja voi jatkaa myös kotona tai valkaisun voi tehdä pelkästään kotivalkaisuna. Tätä varten voimme teettää sinulle yksilölliset valkaisulusikat tai voit hyödyntää valmiita, kertakäyttöisiä valkaisulusikoita.

Yksilölliset valkaisulusikat
Ensimmäisellä suuhygienistikäynnillä hampaistostasi otetaan jäljennökset. Toisella käynnillä viikon päästä omat valkaisulusikat ovat valmiina, ne sovitetaan ja sinulle ohjeistetaan niiden käyttö. Sopiva valkaisutulos saavutetaan yleensä viikossa. Saat mukaasi kaksi tuubia Orbis Day White 6 % vetyperoksidi –kotivalkaisuainetta, jotka riittävät noin viikon hoitoajalle.
Hinta 260 €. Kotivalkaisuainetta voit jatkossa ostaa vastaanotoltamme hintaan 25,50 €/kpl.

Opalescence Go –valkaisulusikat
Valmiit ja kertakäyttöiset valkaisulusikat ylä- ja alaleuan hampaille tekevät kotivalkaisusta helppoa ja edullista. Valkaisulusikat on esitäytetty mintun makuisella 6 % vetyperoksidi –geelillä. Käsittelyaika on 60–90 minuuttia kerran päivässä, tuloksia saavutetaan 5–10 päivässä.
Hinta 20 € / pari, kertakäyttöisiä valkaisulusikoita tarvitaan 1 pari/pv.

Kaikki valkaisujen ja valkaisutuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Osoite

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kauppakeskus Myyrmanni, 3. krs

09 530 8980
ma-to: 8–20
pe: 8–14 (ajanvaraus 8–20)
la: sopimuksen mukaan
toimisto [at] myyrmaenhammaslaakariasema.fi